Tekuté mash

Tato úprava chilli papriček si v Evropě teprve hledá své místo. Známější je spíše v Asii, nebo Americe. Mash se vyrábí z čerstvých chilli papriček, které se rozdrtí, smíchají se se solí a výsledná směs se nechá po několik měsíců kvasit. Díky procesu fermentace se maximálně rozvine chuť a vůně chilli papriček. Z hotové směsi je možné připravit až dvacetinásobné množství chilli omáčky, takže nemusíte mít obavu, že by Vám tento unikátní pikantní poklad brzy došel.

Kromě dochucení běžných pokrmů je chilli mash vhodný zejména k výrobě dipů, chilli omáček, salsy, ale i do marinád a omáček. Pokud s chilli mash ještě nemáte zkušenosti, rozhodně Vám ho doporučujeme vyzkoušet, jedná se o jedinečný chuťový zážitek. Pak nám klidně můžete zaslat recept na Váš oblíbený pokrm z mash.

 

 
99
139199139

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 13 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.